Hodnocení mého blogu

29. července 2008 v 15:02
Dojem -mozna mi trochu nesedi kombinace barev ta zelena s fialovou šedou cernou a bilou ale jinak pekny (3/5)

Design-no ta kombinace barev a trochu bych zaplnila zahlavi a pozadi stranky bych vymenila za naky mene ''chaoticky''aby vynikly clanky(4/5)
Rubriky-moc hezky vedene mozna bych zrusila nebo upravila pozadi tech titulku aby to vic vyniklo(5/5)
články-mas skvely,zajimavy a zabavny clanky takze super!!!(5/5)

celkem-ziskala si hodnoceni(17/20) takze tvuj vysledek je NADPRŮMĚRNÝ :D
blahopreju Maggie
*Toto hodnocení platí pro můj předchozí vzhled blogu*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lola lola | 29. července 2008 v 15:09 | Reagovat

změn

2 maggie(tvoje SBéééé) maggie(tvoje SBéééé) | Web | 30. července 2008 v 9:02 | Reagovat

wow!!!!ted je to uplne super!fakt povedeny!

3 PURPLE (MAJTELKA BLOGU) PURPLE (MAJTELKA BLOGU) | E-mail | Web | 30. července 2008 v 13:35 | Reagovat

díky

4 housenka3 housenka3 | Web | 30. července 2008 v 16:29 | Reagovat

ahoj, postoupila jsi do dalšího kola v SONB...příští kolo je finále tak scháněj hlásky.........hodně štěstí

5 LowinkaM a Nika-Kika LowinkaM a Nika-Kika | Web | 30. července 2008 v 18:05 | Reagovat

Ahojky, ty ses u nás přihlásila do soutěže o nej blog. Asi sis nepřečetla zadání....Je tam napsané že v soutěži nesmí být jedno zvíře dvakrát tak tě prosím vyber si nějaké jiné zvíře pač jednorožec už tam je....Děkuji za pochopení :)

LowinkaM :)

6 *Naposledy* *Naposledy* | Web | 3. srpna 2008 v 19:07 | Reagovat

Ahojík asi budu rušit blog:(

7 *Naposledy* *Naposledy* | Web | 5. srpna 2008 v 11:18 | Reagovat

Přestěhovala jsem jen rubriku About me, do new blogu piš mi : naposledy.naposledy.atlas.cz

pošlu ti adresu, napoš jmébo a adrseu blogu:)Ať vím že jsi to ty:-X Cmuk

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama